Pia Gruwier

To små stemmelæber og fascinationen af funktionen af dem, sprog, kommunikation og musik motiverer mit arbejde med andre og mig selv. Jeg kan lide mennesker. Det er en glæde for mig at hjælpe andre til udfoldelse af deres potentiale.
Siden 1992 har jeg levet af og for stemmen og dens mange muligheder som:

– Stemmecoach for Radio24syvs nyhedsredaktion
– Stemmecoach på Øregård Gymnasium
– Underviser i taleteknik for Musikkonservatoriets sangstuderende
– Underviser i stemmebrug ved Mensendieck-skolen og Pastoralseminariet
– Studielektor i sang ved Københavns Universitet
– Skaber af egne fortællekoncerter, musikperformances og forestillinger
– Koncertsanger og kirkesanger
– Operasanger i Det kgl. Teaters operakor
– Studievært og programmedarbejder på DRs P2

Jeg var stemmecoach på det nu nedlagte Radio24syv og specialiserede mig der i at skabe et effektivt og hurtigt træningsprogram for travle mennesker og professionelle stemmebrugere. Et quickfix for mediemennesker og deres stemmer målrettet dig der holder oplæg eller foredrag, producerer podcast eller arbejder inden for en virksomhed eller organisation, hvor stemmen er dit arbejdsredskab.

Som stemmecoach arbejder jeg på at finde DIN unikke stemme og optimere brugen af den på en dynamisk og formidlende måde.
Jeg er uddannet med sang og taleteknik ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og med musikvidenskab på Københavns Universitet og har senere videreuddannet mig med kurser hos audiologopæder og talepædagoger.

Min arbejdserfaring omfatter, foruden arbejdet som stemmetræner ved Radio24syv, ansættelser ved store formidlende organisationer som DR (studievært og programmedarbejder), Københavns Universitet Institut for kunst og kultur (sanglærer og studielektor), Det kongelige danske Musikkonservatorium (taleteknik for sangere) og Rytmisk Konservatorium. 

Til daglig er jeg fast kirkesanger i en landsbykirke og på hospice, hvor jeg står på gulvet og med min stemme skaber nærvær, ro og samling i krævende og følsomme situationer.
Jeg har min egen sangskole, Søgadens Sangskole, hvor jeg på basis af funktionelt stemmebrug lærer folk at synge. Jeg er uddannet turistfører fra RUC med guidesprogene dansk, tysk og engelsk og bruger min uddannelse kreativt i mange sammenhænge. Se www.kulturkoebenhavn.dk

Ring til mig

Skriv til mig

© Copyright. All rights reserved STEMMECOACHEN.dk | Cookie- og Privatlivspolitik